Informatii-cheie despre cosmeticele cu celule stem

image

Inainte sa achizitionati produse cosmetice profesionale pe baza de celule stem pentru ingrijirea pielii, este bine sa cunoasteti urmatoarele informatii-cheie despre acestea.

Celulele stem provin din organisme vii

Cosmetica profesionala pentru mentinerea sanatatii pielii cu celule stem  contin  celule pluripotente extrase din plante. Continutul celor din urma este bogat in agenti potenti in proliferarea celulara si sintetizarea colagenului.

Specialistii spun ca celulele stem din plante  functioneaza in directia sustinerii cresterii si regenerarii tesuturilor. Pentru a-si indeplini rolul, celulele stem, spre deosebire de alte celule, sunt capabile sa se multiplice pe o perioada indelungata de timp.

Celulele stem pot ameliora aspectul semnelor de imbatranire a pielii

Celulele stem contin doua componente principale factori de crestere (care joaca un rol esential in diviziunea celulara, cresterea de celule noi si productia de colagen si elastina) si proteine (care regleaza diviziunea celulelor stem). Aplicate direct pe piele, aceste doua componente ajuta la ameliorarea aspectelor ridurilor si incetinirea dezvoltarii liniilor fine.

Celulele stem extrase din plante au beneficii reale, din prisma continutului bogat de antioxidanti care protejeaza pielea prin inlaturarea efectelor nocive ale radicalilor liberi. Mai multi specialisti sustin ca factorii de crestere din celulele stem furnizeaza moleculele necesare pentru stimularea productiei de elastina si colagen, baza pielii cu un aspect mai tanar si mai sanatos.

Cantitatea de celule stem din cosmetice conteaza

Nu va grabiti sa investiti in cosmetica profesionala cu celule stem, doar pentru ca eticheta acestora mentioneaza ca ar contine aceste componente. Expertii spun ca importanta este cantitatea ingredientelor active din creme si seruri cu celule stem.

Produsele bogate in celule pluripotente au substantele in cauza inscrise primele pe lista ingredientelor daca apar pe ultimele pozitii, inseamna ca formula contine doar un mic procentaj de celule stem si este cu sigurata foarte putin eficienta in regenerarea pielii.

Specialistii companiei Gigi tinind cont de toate cele expuse mai sus au creat linia  Recovery, extrem de eficienta pentru corectia tuturor problemelor estetice si ca linie de regenerare dupa toate procedurile cosmetologice agresive (mesoterapie,peeling, microdermabrazie e.t.c)